Κάντε κράτηση Online τώρα !!!
   
  Η Ζαγορά διατηρεί την αρχική της διαίρεση σε τέσσερις συνοικίες, της Αγ. Παρασκευής (Περαχώρα), της Αγ. Κυριακής, του Αγ. Γεωργίου και της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Η οικονομία της βασίζετε κυρίως στην καλλιέργεια και εμπορία των μήλων "ZAGORIN" που γίνετε κατ’ εξοχήν από τον Συνεταιρισμό Ζαγοράς. Είναι ο πρώτος εξαγωγικός φορέας μήλων στην χώρα από το 1982, ενω σήμερα αριθμεί περισσότερα από 750 μέλη με άρτια υλικοτεχνική υποδομή.

Στην Ζαγορά υπάρχουν όλες οι Υπηρεσίες Δημόσιες και Ιδιωτικές  δίνοντας την δυνατότητα άμεσης κάλυψης του κάθε τουρίστα ή φιλοξενούμενου.  

Σε 7 χλμ. από την Ζαγορά, φθάνει κανείς στην παραλία του Χορευτού, μια από τις ωραιότερες και μεγαλύτερες παραθαλάσσιες παραλίες του Πηλίου, όπου υπάρχουν όλων των ειδών  καταστήματα, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης ικανά να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Κοντά στην Ζαγορά στην ίδια απόσταση περίπου των 7 χιλιομέτρων , βρίσκεται το Πουρί, ένα γραφικό ορεινό χωριό, με μονοπάτια, πλούσια χλωρίδα και πανίδα και μια επίσης όμορφη θέα προς το Αιγαίο.

   
  Η περιοχή μας!

Σήμερα η Ζαγορά είναι το μεγαλύτερο χωριό του Πηλίου. Έχει 3.500 κάτοικους και βρίσκεται κτισμένο αμφιθεατρικά στην Β.Α. πλαγιά του Πηλίου, με υψόμετρο 450 - 550 μέτρων.

Εξυπηρετείτε με κάθε δυνατότητα πρόσβασης οδικώς (Υπεραστικά ΚΤΕΛ) και με αυτοκίνητο από τον Βόλο, μέσω 2 οδικών αρτηριών: Πορταριάς - Χανίων με απόσταση 47 χλμ. Από τον Βόλο, και μέσω Τσαγκαράδας 80 χλμ. Περίπου από τον Βόλο.

 


<
Χάρτης Ιστοσελίδας
 Αρχική σελίδα
Γνωρίστε το Προφίλ μας
Οι παροχές στα δωμάτια
Φωτογραφίες των δωματίων
Η τοποθεσία μας
Επικοινωνήστε μαζί μας
 
Ελάτε στην παρέα μας
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Δείτε τα videos
RSS ενημερώσεις

Ξενώνας Ρούσης
Τηλ. 24260 23407
Κιν. 69740 99078
Fax. 24260 23272
Email:
rousisa@windowslive.com
Ζαγορά Πηλίου, Βόλος
Μαγνησία

Copyright © Powered by - All Rights Reserved 2011
Ε.Ο.Τ. ΜΗΤΕ: 0726K132K00250-0